På nya äventyr!

Finväder var det idag när vi vaknade. Mamma tyckte att vi skulle åka nånstans där vi aldrig varit, så vi åkte vägen mot Hamar och där hittade vi ett riktigt smultonställe! =)


Mamma och pappa tyckte att vi kunde fika först, men redan efter några klunkar saft
ville jag bada!


Mamma, vi måste skynda oss mot vattnet så vi kan bada!!


Här ville jag bada och det gick ju ganska bra för stenarna var inte så hala..


...men så vadade jag och pappa iväg  en bit längre bort. Och där var det en liten
sandstrand och lättare att gå!


Jag hade med mig min mcqueen-bil som jag fått av oldemor Mary. Den är riktigt
skojig att leka i vattnet med!


Mcqueen har en spännade lucka där under också.


Idag var jag ingen badkruka heller utan satt i vattnet och lekte!


Mamma och jag badade tillsammans. Hej hej pappa!


Mamma och jag var så modiga att vi doppade oss också! =)


Sen var det pappas tur att bada. Han tyckte det var lite kallt först....


...men så plötsligt försvann han!


Till min stora lycka fanns det en gungbräda där!


Jag gungade jättehögt!!!


Weee!! Och så åt jag korv samtidigt ;)


Vilken helmysig dag vi har haft! =)






Grillkväll med bad!

Mille och Tomines mamma och pappa frågade om vi ville komma över och grilla. Det vill vi såklart! Och så kom jag på att vi kunde ta med min badbassäng! =)


Det är så mycket roligare att bada när man har några kompisar med sig!


Vad mysigt! Och så åt vi god grillmat! Dock hade jag lite svårt att slita mig från
bassängen;)





3 VECKOR I SÖDERHAMN

BAD OCH UTEMYS

Mamma och pappa hade köpt med sig en sån fin badbassäng från Norge som jag genast testade när jag kom till Söderhamn. Dessutom såg mommes blommor lite torra ut så det fick sig lite (MYCKET) vatten.









BÅTÅKNING I SKÄRSÅ

Givetvis åkte vi en sväng med båten också. Vi åkte bland annat till en liten ö som heter Rönnskär och där var det mysigt må ni tro! Ser ni vilket bra ställe jag hittade att knyta fast båten i? (bild nr 4) Dagen avslutades sen med glass vid Albertina.
















FURUVIKS CAMPING

Jag älskar ju husvagnar och därför tyckte mormor och morfar att vi skulle låna gammelmormor och gammelmorfars husvagn. Så det gjorde vi och brände iväg till Furuviks Camping utanför Gävle. Lyckan vad stor när vi möttes av en gul björn när vi kom fram!! =)









BESÖK PÅ FURUVIKS DJURPARK

Vi gjorde en favorit i repris och åkte till Furuviks Djurpark även i år. Men jag måste nog erkänna att jag var mer intresserad av djuren förra året än i år. Bäst under dagen var helt klart att åka tunna på vattnet och att åka karusell!


















TROLLDALEN/VÄXBO KVARN MED MAMMA OCH MOMME

En till favorit i repris! Hit var vi tvungna att åka igen för det är ju så himla mysigt att gå omkring i Trolldalen och se på djur vid Växbo Kvarn.















GAMMELMORMOR 70 ÅR

Min underbara gammelmormor fyllde 70 år medans vi var i Söderhamn och det måste givetvis firas! Så vi åkte ett helt gäng och åt god mat på Albertina Fiskerestaurang i Skärså. Vi passade även på att kolla in lite båtar och jag lärde mig ett nytt ord: "fender" En kanot såg vi också! (och jag har numera fått dille på kanoter)










BÅTÅKNING MED PAPPA OCH RESTEN AV GÄNGET


Pappa hade inte så mycket sommarlov i år och så han kom till Söderhamn lite senare. Då passade vi på att ta med honom på en båttur också. Denna gång styrde vi kosan mot Kråknäs. Där fångade vi spigg och jag hittade en liten flicka att leka med!












CYKLA FORT FORT!

Mormor och morfar har ju köpt en sån fin cykel till mig och ville gärna se hur bra jag är på att cykla. Men jag totalvägrade i nästan 2 veckor enda tills pappa kom och övertalade mig. Sen ville jag inte sluta cykla och alla i familjen fick springa sig svettiga efter mig!






TROLLDALEN MED MAMMA OCH PAPPA

Förra året var pappa med när vi åkte till Trolldalen och han ville gärna åka i år igen, så trots att jag och mamma redan varit där med momme så åkte vi igen för det är ju så himla mysigt. Sen råkar ju mamma tycka att det är extra kul att fota mig där ;) Inför fotograferingen vattenkammade jag mitt hår, det gäller att se bra ut när man ska vara med på kort!










KUL MED FROSKAR

Mamma, pappa och morbor Jonis åkte och fiskade en eftermiddag. Själv var jag hemma med momme och morfar! När de kom hem hade de tagit med några froskar (grodor) till mig. Mycket spännande! Dagen efter släppte vi ut dem där dom bodde.






NYA SÄNGEN

Mormor och morfar hade en gammal säng som de skulle slänga. Men mamma tyckte att vi kunde fixa iordning den. Så hela familjen hjälpte till att tvätta den, sen målade mamma den och dekorerade. Jag var mycket stolt när jag fick provligga den första gången och sover numera i den. Bye bye spjälsäng!! Hej hej nattliga äventyr!! ;)









BLÖJFRI!!


Och vet ni vad det bästa med dessa tre veckor hos mormor och morfar var? Jo, jag blev blöjfri. Tror att jag har markerat revir på hela mormor och morfars gräsmatta ;)






TACK MORMOR OCH MORFAR FÖR ATT NI STOD UT MED OSS I 3 VECKOR ;) VILKET UNDERBART SOMMARLOV VI HAR HAFT HOS ER!! ♥






Snart så!

Jag och mamma håller på att göra i ordning en massa bilder som vi tagit under veckorna i Söderhamn. Så om ni har lite tålamod ska ni inom några dagar få se allt skoj vi hittat på medans vi varit där!

Hörs snart! =)







Mys!

Vi har det toppenmysigt här! Bland annat har vi badat och fiskat spigg på Kråknäs =)









Rösta på Fille!

Precis innan vi åkte till Sverige blev jag fotat av två snälla personer från Libero. Bilden på mig blev riktigt lyckad och jag är nu med i en fototävling som Libero håller i! Flest röster vinner och det är många fina priser, bland annat hotellövernattning för hela familjen med djurparksbesök m.m.

Vill ni hjälpa mig att vinna?


Klicka på denna länk:

http://www.facebook.com/Libero.no?sk=app_230421853641319

  • Rulla längst ner i på sidan och klicka på "Gå til GALLERIET"
  • Rösta på "Höyt i det blå!" (FILIP) genom att trycka på hjärtat i högra hörnet!!

TACK SÅ MYCKET!! ♥

Min pool!

Äntligen kom värmen hit!

Jag har haft det toppenkul på eftermiddagen idag om man säger så! ♥







Söderhamn!

Sommarlovet har börjat! Jag är hos mormor och morfar i Söderhamn och hjälper till med både det ena och det andra! ;)







RSS 2.0