Våren är här

Ja, ena dagen åker man slalom, andra pulka och tredje cyklar man! :)
 
Jag var lite prillig igår så mamma sa mamma tyckte att vi skulle gå ut och hitta på nåt skojigt! Så vi dammade av min cykel och så fick jag provcykla lite där snön hade smält. Vissa vägar var helt bara! Nu är det verkligen vår! ♥
 
 
 

Se upp i backen igen!

I förrgår åkte jag och pappa på besök till bestemor och Vidar. Där var också min kompis Örjan-André till min stora glädje!
 
Vi gick till en jätterolig backe och bestemor satte på oss plastpåsar så att det skulle gå extra fort att åka ner! Det var lite tokig och såg ut som blöjor men det funkade bra :) Wow, vad snabbt vi åkte!  Vem behöver pulkor liksom?!
 
 (Kolla gärna den nedersta filmen där jag och pappa åker tillsammans..oj vilken fart!!)
 
 
 

Se upp i backen!

Igår åkte jag och pappa till Nittedal för att åka skidor tillsammans med Mille och hennes pappa Rune. Jag har aldrig åkt utan selen förr men när mamma inte var med passade pappa på att låta mig göra det ;) Och det gick ju hur bra om helst!
 
Dessutom gick jag faktiskt själv upp för barnbacken, tog på mig skidorna och susade ner! Det kan ni se på den första filmen. Den andra filmen är från när vi åkte den stora vuxenbacken som faktiskt var ganska brant.. då fick jag ha sele för det gick så fort på vissa ställen men pappa släppte den bakom mig ibland. 
 
Vilken härlig dag vi hade i solen och vad kul det är när det går så bra!
 
 
  

Skrillor!

Idag fyllde mamma 29 år och vi har haft en jättetrevlig dag! Vi har gjort lite allt möjligt och så har vi varit och åkt skridskor... det var lite halkigt men jag lyckades åka lite mellan mamma och pappa till slut! Övning ger färdighet!♥
 
 
 

Söndag och skidtävling!

Dagen började med att mamma och jag kikade på Vasaloppet på tv. Jag var mycket intresserad av det och utbrast plötsligt: "Åhh, mamma! Jag blir nästan avundsjuk jag!" men då påminde mamma mig om att jag skulle vara med i en skidtävling just idag kl 13 och då blev jag riktigt glad!
 
Så vi åkte till Brårud Skola där tävlingen var och tog även med oss Tomine och Mille och deras mamma. Yngst fick starta först och jag stod som nr två (fast jag hade nr 3 på västen men 1:an kom inte). Sen så pep det i en maskin när man fick starta och jag drog iväg som ett skott när det var min tur!
 
Här kan ni se bilder från våran toppendag: (filmer längst ner)
 
Först i mål var jag och mycket glad!! Så glad att jag ville åka flera gånger till och stack iväg och åkte stora (?!) banan 3 ggr medans jag väntade på att alla åkare skulle bli färdiga.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
FILIP STARTAR:
:
FILIP PÅ SLUTET OCH MÅLGÅNGEN:

RSS 2.0