Kock-Fille

Kolla in den här duktiga killen i köket! Det är ingen mindre än jag som hjälper mamma med våffelsmeten.
 
Duktig kille va? (som dessutom kan göra två saker samtidigt - blanda smet och skypa med momme)
 

Nya McQueen grejer

Lycka är att ha en riktig McQueen-raceroverall som man kan köra riktigt fort med! Jag körde så fort när jag hade den nya overallen på mig att jag välte i kurvorna.
 
Tack snälla bestemor och Vidar för den och ryggsäcken (som numera är nya dagis-ryggsäcken)!!
 
 

Skepp ohoj!

Igår åkte vi in till Oslo-fjorden och mötte bestemor, Vidar, Ann-Iren och min kompis Örjan André på Aker Brygge. Vi skulle nämligen åka med pirat-båten "Jomfruen"! 

Dagen till ära hade jag klätt ut mig till Pirat-Fille och på båten fanns det flera andra pirater och tillsammans med dom fick vi leta skatter, rita skattkartor, fäktas, dansa och busa. Och så bjöds det på våfflor med sylt och grädde eller korv med bröd för den som ville ha det. Det absolut bästa ögonblicket var när jag fick sitta i kaptenens knä och styra pirat-båten. Woow!

Det blev en riktigt lyckad båt-resa och vi "kosade" oss massor till sjöss under sommarens varmaste och bästa sommardag med hela 27 grader!

Detta gör vi gärna om nästa sommar!! ♥






























FLER BILDER PÅ PIRAT-FILLE








Min kompis Simon

Idag kom min och mammas vän Simon och hälsade på! Han har jobbat på mammas jobb tidigare men nu läser han på skola och ska bli läkare.

Jag tycker att det var jättekul att han ville hälsa på för det var ett år sen han var i Norge senast. Vi lekte massor i flera timmar, åt glass och fikade... men jag tror att höjdpunkten på dagen var när Simon gjorde pannkaksgubbar av pannkakorna! Det var riktigt kul!

Tack för besöket Simon! Hoppas att vi ses snart igen!!






















Eftermiddag/kvällsdopp!

I onsdags var det finväder och vad passar bättre då än ett eftermiddags-dopp i Nordbytjern efter jobbet/dagis?

Mamma, pappa och jag hoppade på cyklarna och styrde kosan mot sjön i Jessheim och mötte Pennie, Niklas och Linnea där.

Soligt, varmt och mysigt värre! ♥










Sommarmys i stugan

I helgen har jag och mamma varit och "kosat" oss i stugan med mormor och morfar och min morbror Jonis! Han hade aldrig varit där förut och tyckte att det var kul att se hur vi hade det.

På lördagen åkte mamma, mormor och jag till Äppelbo för att gå en trollstig där. Resten av helgen har vi metat aborre, lekt med mina bilar och lekt med en stooor kuse som vi hittade. På söndagen innan vi skulle åka hem tittade även solen fram och jag kunde bada lite nakenfis vid bryggorna!

Mysig helg!! ♥












































Och så måste jag ju visa mina nya arbetsbyxor som jag fick av mormor och morfar! Jag fick hammare, vattenpass, skruvmejslar m.m också så att jag kan se likadan ut som morfar! ;)





Söndagsmys

Igår var vi och hälsade på oldemor och oldefar. Vi matade fåglar och hade det mycket trevligt! Vi fick också med oss varsin modell-båt hem som oldefar har byggt och målat helt själv. Bilder på dom ska ni få se sen!

Men nu kommer lite bilder från idag när hela familjen tog en cykeltur, fikade, gungade lite och när vi kom hem provade jag min McQueen drake innan pappa och jag gick över till Carl-Phlilip och lekte.













Vilken tur!! =)

Mamma var på väg hem från jobbet när hon såg en välbekant långtradare stå vid bensinstationen vid Mc Donalds  i Jessheim. Så hon skyndade sig att hämta mig på dagis så att jag också skulle få se!! Mack är  nämligen en av mina favoritbilar! Det är han som kör McQueen (filmen Cars) till sina tävlingar!

Gissa om jag hade stora ögon när vi klev ur bilen och gick fram och tittade?! ♥

Och vlken tur vi hade för 15 minuter senare hade chaffören druckit upp sin kaffe och gasat iväg med Mack!








RSS 2.0