Gävunda

I fredags packade vi bilen och styrde kosan mot Dalarna i Sverige. Jag hade verkligen längtat efter att åka till stugan och möta mormor och morfar där!
 
Och en massa skoj hann vi med: Pulkaåkning, uppsättning av fågelholkar och fågelbord, korvgrillning i solen, skidåkning, bus, bilbanekörning och massa mer! 
 
Kolla in alla fina bilder!
 

Finaste tröjan och mössan

Måste bara visa vad oldemor Mary stickade till mig för ett tag sen. En jättefin tröja med matchande mössa! Och i vanliga ordning så släpade mamma ut mig för lite fotografering, men den här gången var det inte bara hon som stod bakom kameran.
 
Tusen tack för kläderna oldemor ♥
 

Skidkungen

Igår efter dagis ville jag promt ut och åka skidor. Jag hade nämligen varit ute och tränat med pappa i söndags och lärt mig åka ner för en stor backe utan att ramla och ville visa det. Mamma sa okej då tar vi en varsin banan och så går vi ut och åker och sen äter vi middag efter det!
 
Så blev det! =)
 
Jag började med att åka en träningsrunda runt fotbollsplanen innan jag begav mig upp i backen förtielva gånger! Tjockismamma orkade inte riktigt med mitt tempo så hon fick sitta och vila i backen ;)
 
 

Gangnam Style

Som så många andra barn har jag Gangnam Style som favoritlåt just nu och den spelas flitigt här hemma. Mamma och pappa blir nog galna snart..hehe ;)
 
Iallafall så tyckte jag att det var en bra idè att lära mig dansen så jag har studerat musikvideon noga. Texten är det lite sisodär med (svårt) men jag har lärt mig att sjunga "seeexii lady" iallafall :)
 
 
 

Alla Hjärtans Dag

Hej på er! Hoppas ni har en fin dag!
 
Mamma och jag klev upp tidigt imorse och fixade lite frukost till oss och sen gjorde vi ordning en bricka till pappa. Han fick gröt som han gillar, vi tände ett ljus och jag fick en skål med frukt som vi mumsade på i sängen innan vi öppnade lite paket. För idag är det Valemtajms Day (som jag säger!) ♥
 

Losby Besöksgård

Idag packade jag, mamma och pappa in oss i bilen och åkte till Losby Besöksgård. Där kunde man rida på hästar, gå in på bondgården för att klappa och mata djur eller gå på kafèet och äta våfflor. 
 
Vi var där i flera timmar och hade det hur mysigt som helst! Vilken härlig utflykt! ♥
 
 

RSS 2.0