Finaste tröjan!

Nu har äntligen mitt paket kommit fram från oldemor och oldefar. De skickade det från Spanien för längesen och vi var rädd att det hade försvunnit!

Förutom en bil och två fina sjalar till mamma fick jag den här fina tröjan med ugglor på som oldemor gjort själv! Tack!! ♥






Första doppet!

I helgen har det varit riktigt härligt sommarväder! Vi bestämde oss då för att möta mammas kollega och hennes två barn Elias, 8 år och Elena 6 år vid Hurdal-sjön. Lite kallt i vattnet var det men oj vad mysigt det var att leka och grilla korv i solen!

Här kommer ett helt gäng med bilder från lördagen!
















































Fina 17 maj bilder

Måste även visa några fina kort vi tog idag i mina fina norska bunadskläder! ♥






17 maj

Idag är det Norges Nationaldag och vi hade gjort oss fina för att gå i tåg genom staden! Jag och Carl-Philip var så duktiga och höll varandras händer hela vägen =)










 

Firar födelsedagen

Efter dagis och jobbet åkte vi hem och så gjorde mamma färdigt tårtan som vi skulle ha med till bestemor och Vidar. Vi skulle nämligen fira min födelesedag där med dem, oldemor, Ann-Iren och Örjan-Andre. Jippie!






FILM


Tack för en fin dag och alla fina presenter!!

Min födelsedag

På min 3-årsdag i onsdags väcktes jag av mamma och pappa kl 6 som kom in och sjöng för mig. Jag var aningens trött men när jag fin syn på påsen med paket i vaknade jag väldigt fort!

För att få lite mera plats flyttade vi sen in oss i mamma och pappas stora säng. Där fick jag öppna massa paket, äta god frukost och sen fick jag skypa med mormor och morfar i Sverige som gratulerade mig!








Barnkalas!

Nu ska jag visa lite från mitt födelsedagskalas som jag hade i tisdags.

Lilla Pennie och hennes mamma och pappa kom, tvillingarna Tomine och Mille med sina föräldrar och Carl-Philip med sin pappa! Vi åt korv med bröd, frukt och fika. Och imellan det lekte vi och så avslutade vi kalaset med fiskdamm!

Kul att ni alla kunde komma och tack för alla presenter!! ♥













FILM MED SVENSKA OCH NORSKA FÖDELSEDAGSÅNGERNA:


3 ÅR!

Idag fyller jag 3 år!!



Bilder från mitt kalas igår kommer snart!

Snart 3 år

På onsdag fyller jag 3 år så i helgen var det dags att göra i ordning inbjudningskorten till mitt kalas. Jag ska nämligen ha kalas för mina vänner på tisdag (min riktiga födelsedag på onsdag ska vi fira hos bestemor och Vidar). 

Mamma fyllde i inbjudningskorten och jag klistrade fina klistermärken på kuverten och sen tog vi sparkcykeln och åkte runt för att dela ut dem! ♥




Köttbullar

Idag stod det köttbullar, potatis och gräddsås på menyn. Pappa och jag rullade för glatta livet! Men jag måste erkänna att det var lite svårt att få dom runda.. dom ville gärna bli platta hur jag än gjorde men det viktigaste är ju att de blev goda ;)



1 maj

Igår var det 1 maj och vi hittade på lite mysiga grejer!


Vid 12-tiden cyklade jag och mamma bort till Skogmo där min kompis Pennie bor.


För säkerhets skull kopplade mamma på cykelvagnen på hennes cykel så att jag kunde hoppa
in där när jag inte orkade cykla mer!


När vi kom fram var det dags att fika lite tårta som Pennies mamma hade gjort. Mums!!


Kolla vilken fin och somrig tårta! ♥


Sen gick vi till lekparken och gungade tillsammans.


Dagen avslutade vi med att grilla hos bestemor och Vidar. Jordgubbar fick vi till efterätt!!

Vilken mysig dag!! =)

RSS 2.0