Tur

Tur att jag inte går på det här dagiset...


(Mamman blev nervklen nu..)

Rosa nagellack

Förra veckan målade dagisfröken Tanja mina naglar med lite nagellack. Det tyckte jag var otroligt fint och blev lite ledsen när det gnagdes bort så fort. Så idag frågade jag mamma om hon hade nåt nagellack- rosa skulle det vara!

Och det hade hon.. se så tjusigt det blev! Den här gången var jag riktigt duktig på att vänta tills det hade torkat också. Pappa tyckte det var väldigt fint han också, speciellt glad över att jag valde rosa tror jag att han var! ;)




Cykeltur!

Mamma och jag är förskylda som tusan och hostar som galningar, men eftersom vi bägge lätt börjar klättra på väggarna av att vara inne en hel dag. Så bestämde vi oss för en cykeltur och jag fick prova mitt nya cykelsäte för första gången. Det var riktigt skojigt att sitta bakom mamma på hennes cykel!

Det blev en lite tur till bensinstationen för en glass och lite jordgubbar och sen gungade jag lite i lekparken bredvid! Jag har lärt mig hur mammas kamera i hennes mobil funkar också så jag tog bilder på henne också =)







Vi testar!

Idag har mamma och jag varit och inhandlat en nattlampa. Den förra som jag har använt som nattlampa har gått sönder och jag var inte så supernöjd inatt när jag vaknade i en riktigt mörkt rum!

Den här nattlampan är lite speciell. Den talar nämligen om när jag ska sova och när jag får kliva upp. "Sovande kanin" betyder att det är natt och att jag måste sova medans "Vaken kanin" betyder att det är morgon och jag får kliva upp! Mamma och pappa ställer in den på en tid på morgonen då man får kliva upp och då byter lampan sjäv från sovande till vaken kaninbild.

Bra va? Vi testar första gången i natt/imorgon bitti så får vi se om det funkar!



Sötaste killen!

Sötaste killen med kakao-mustsch (hemma hos mormor och morfar i sommar)


Tusenfryd!

I onsdags var pappa ledig från jobbet så jag och han åkte till Tusenfryd tillsammans med oldemor och oldefar. För er som inte vet är Tusenfryd som Gröna Lund/Liseberg ungefär.

Behöver jag säga att vi hade det hur roligt som helst? ♥





























FILMER FRÅN FROGHOPPER:




Mys i stugan!

Efter bröllopsmiddagen i fredags packade vi in oss och åkte mot stugan i Gävunda. Vi skulle nämligen få besök där av både mormor, morfar, gammelmormor och gammelmorfar. Oj vad roligt!

Det grillades, fiskades, busades och mycket mer. Största lyckan var nog att få köra gräsklippare med snälla grannen Torsten!  Vilken toppenhelg!

Kolla här!



























FILM PÅ GÄDDAN SOM GAMMELMORFAR FÅNGADE:


Bestemor & Vidars bröllopsdag

I fredags var det en speciell dag för då gifte sig bestemor och Vidar sig i Tingshuset. Jag hade dagen till ära på mig kostym, väst och slips med finskor. Efter vigseln fick jag åka låååång bil med dem, nämligen limousine! Wow!

Sen var det dags för middag och fest! Min "bror" (tremännning men jag kallar honom min bror) Örjan-André var också där till min stora lycka och vi lekte och busade massor. Tänkte visa några bilder från dagen!




















Kommer snart!

Fler bilder från restern av dagarna på Cypern är på g! Men mamma har blivit lite slö efter semestern tror jag.. så ni får ha tålamod! ;)


Cypern dag 4

Den här dagen gick vi en liten promenad för att utforska omgiviningen. Det kastades också en och annan sten i vattnet ;) Sen badades det för fulla muggar i poolen. Kvällens underhållning var en papegoj-show och jag fick även ha en papegoja på axeln! =) (bild på det kommer)




















Cypern dag 3

Mamma och pappa lyckades lura ner mig till havet även om jag bara vill bada i poolen hela tiden. Dom berättade att det fanns en gammal grävmaskin en bit bort efter strandpromenaden och då var det givetvis lättare att få med sig mig! Och så blev det en glass också ;)  Kvällen avlutades sen med god buffé och lite underhållning.

Här kommer bilderna från dag tre:






















Cypern dag 2

37 grader i skuggan och 32 i poolen. Vad underbart!

Här kommer bilder från dag två:




























Cypern dag 1

I lördags kom vi hem efter en härlig vecka på Cypern! Jag har badat och lekt massor och även träffat en tjej som jag varit lite hemlighetsfull om. Jag har också varit med i en speciell klubb - nämligen bamseklubben!

Här kommer bilderna från första dagen:

























RSS 2.0