Min nya gran

 
Vi har inhandlat en liten fin gran till mitt rum + en del småpynt att hänga i den. Nu har jag klätt den och den står numera i mitt rum och lyser så fint och juligt! ♥
 
 
 

Bilder från bullbaket

Här kommer det lite fler bilder från bullbakandet i helgen!
 
Nästa gång blir det lussekatter eller pepparkakor ♥
 

Bullbak och tomtenissar

Igår var det bullbak på menyn innan det var dags att skruda om till tomtenisse och åka in till Jessheim. Där skulle mitt dagis gå först i ett fackel-tåg genom staden.
 
Men innan vi hoppade in i bilen sprang jag över till mina kompisar Tomine och Mille med en påse bullar. Jag ville gärna visa hur fin jag var som tomtenisse men tyvärr var dom inte hemma, men jag gick in och pratade med deras pappa Rune. Dock hade jag hade lovat mamma och pappa att komma tillbaka på en gång efter att jag levererat bullarna så att vi inte kom för sent till fackel-tåget men det glömde jag bort. Så mamma och pappa kom och hämtade mig ;)
 
Väl på plats i Jessheim var det lite musikunderhållning (julsånger) på en scenen, sen var det fackel-tåg runt stan, efter det var det dans runt granen och det hela avslutades med att alla barnen fick godis av tomtens medhjälpare.
 
Här kommer fina bilder från dagen!
 
 
EN LITEN FILM:

Allvarliga saker

Idag skulle jag leka med mina bilar och min play-doh lera som låg i en låda. Men när jag öppnar de små burkarna som leran brukar ligga i ser jag dom är tomma?! Mamma erkände då att hon kastat leran. Hon påstod att den blivit torr och gammal.
 
Det här är något jag ser mycket allvarigt på. Så allvarligt att jag hämtade min telefon och ringde julnissen (jultomten)... ja, man kan ju säga att han fick klara besked om att ha inte ska komma till henne och ge henne några gaver (julklappar).
 
 

Badgrodan

Förra helgen kom jag och mamma på att vi ville åka och bada medans pappa jobbade. Vi försökte få med oss någon kompis, men det var ingen som kunde så vi stack iväg själv! Det var riktigt mysigt... vi badade, hoppade, åkte rutschkana och fikade.
 
Det måste vi göra om nån gång snart! (Den här gången köpte vi simglasögon också vilket var helt toppen när man är en sån badgroda som mig! ♥)
 
 
 

RSS 2.0