Storebror

Som de flesta av er vet så har jag gått och blivit storebror! Den 5 april bestämde sig lillebrorsan för att komma ut ur mammas mage och han har fått namnet Milian men han kallas ganska ofta för "Dos Tres" som jag bestämde att han skulle heta när han låg i magen.
 
Här kommer ett gäng bilder på lillebror och oss! ♥
 

Påsken

I fredags kom mormor och morfar och hälsade på oss här i Norge! Det är ju lite långt att köra med bil så först sov dom en natt i stugan.
 
Mormor och morfar hade till min stora lycka med sig paket till mig trots att jag inte ens fyllde år. Gissa om jag blev glad när jag såg att det var en bilbana i med McQueen i det ena! Jag fick en bilbana förr förra julen men den gick sönder och sen fick jag låna en gammal efter morbror Jonis men inte heller den fungerade nå bra. Men nu äntligen har jag en egen superbra!! Så under dom dagarna mormor och morfar varit här har vi kört ganska många timmar per dag ;)
 
Men vi hann även med nån promenad i solen här och en sväng in till Oslo för att kolla in Operahuset och Aker Brygge. Det var väldigt mysigt!
 
Tack för dom här dagarna momme och moffar! Hoppas vi ses snart igen! ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0