Nyårsafton!

Idag är det Nyårsafton! Jag vet inte riktigt vad det innebär mer än att man äter god mat och att man kan tända tomtebloss.
 
Tomteblossen var mycket spännande och lite läskiga! ;)
 
 
 
 
 

Julklapparna

Här ser ni vad jag fick i julklapp! Nästan allt är med iallafall men det fattas några norska julklappar :(
 
Tack snälla tomten för allt fint jag fick i år! Jag måste ha varit väldigt snäll för jag fick träffa tomten två gånger och jag fick fler julklappar än mamma, pappa, mormor, morfar, Jonis och alla ;)
 
 
 
 
 
 

God Jul & Gott Nytt År

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR
önskar Filip
 
 
 

23 & 24 DECEMBER

Och så var det dags för dom sista två paketen i kalender! 
 
Här kommer 23 & 24 december:
 
 

22 DECEMBER

Här kommer 22 decembers paketöppning! Som jag öppnade i Söderhamn hos mormor och morfar.
 
 

20 & 21 DECEMBER

20 & 21 december-paketen öppnade jag i bilen sent på kvällen på väg till mormor och morfar i Söderhamn. Så det finns ingen film på de, men jag fick två små båtar.
 

18 & 19 DECEMBER

Som ni märker blir det ofta två paketöppningar på samma dag, det är för det är lite bråda dagar inan jul och vi kanske är på besök hos nån efter jobbet och så somnar jag i bilen på vägen hem.
 
Igår var vi borta så idag blev det två paket och ikväll var pappa på jobbet och då fick jag och mamma köra paketöppning!
 
18 & 19 DECEMBER
 
 

17 DECEMBER

Igår hade vi besök av Petra från Förde. Hon var med och hämtade mig på dagis och var givetvis med när jag öppnade paket sen också :)
 
17 DECEMBER
 
 

15 & 16 DECEMBER

Idag blidde det två paket igen för vi hade besök igår till sängtid så det hanns aldrig med nån paketöppning då.
 
15 & 16 DECEMBER
 
 

13 & 14 DECEMBER

Här kommer både 13 och 14 decembers paketöppning eftersom jag aldrig öppnade nåt på Lucia dagen för då var jag hos en kompis med pappa till läggdags!
 
13 & 14 DECEMBER
 
 

12 DECEMBER

Här kommer dagens paketöppning!
 
12 DECEMBER
 
 

11 DECEMBER

Dagen paket!
 
11 DECEMBER
 
 
f

10 DECEMBER

Idag blev man lurad. Mamma och pappa hade slagit in dom där tre bollarna med bilarna som jag fick igår idag igen! Trodde nästan inte att det var sant att jag skulle få samma igen!! ;) Men som tur var så fick jag ett nytt paket också med ett innehåll som jag uppskattade :)
 
10 DECEMBER
 
 

9 DECEMBER

Dagens paketöppning. Mamma och pappa har nog redan konstaterat att jag blir kräsnare med paketen för varje år som går ;)
 
9 DECEMBER
 

8 DECEMBER

Idag var det dags för det åttonde paketet och  den här gången fick momme och moffar vara med på öppningen via Skype också :)
 
8 DECEMBER
 

7 DECEMBER

Dags för paketöpppning igen!
 
7 DECEMBER
 

5 & 6 DECEMBER

Igår blev det ingen paketöppning så då fick jag öppna två stycken idag istället! :)
 
5 & 6 DECEMBER
 

4 DECEMBER

Idag var det dags för paket nr 4.
 
4 DECEMBER
 

3 DECEMBER

Dagens paket! Det öppnade vi tidigt imorse när jag och mamma klivit upp och pappa precis kommit hem från jobbet, så det är lite mörkt ;)
 
3 DECEMBER
 

2 DECEMBER

Dagens paket! Strutarna med paket hänger lite provisoriskt på gardinstången i vardagsrummet just nu men får väl säkert en bättre plats snart ;)
 
2 DECEMBER
 

KALENDERÖPPNING

Idag är det 1 december och i vanlig ordning så har jag en kalender med 24 st små paket. Den här gången har även momme varit med på ett hörn också så vi får se om det är några extra spännande saker i år ;) Jag kommer att öppna ett paket varje dag till och med till julafton så häng gärna med på det!
 
1 DECEMBER
 

Pepparkaksbak!

 
Efter att vi kommit hem idag så körde vi igång med lite pepparkaksbak. Vi har ganska många roliga pepparkaksformar.. bland annat björnar, igelkottar, sniglar, älgar, dinosaurier och massa mer.
 
Så det blev många fina pepparkakor! Imorrn blir det första adventsfika ♥
 
(lite halvkassa mobilbilder men det får gå)
 

Bio i Lilleström

Idag åkte jag och mamma till Lilleström för att möta oldemor och gå på bio. Det var väldigt spännande för mig för det var första gången jag såg en film på bio! Vi såg Tingeling :)
 
Jag var väldigt duktig och satt still i princip hela tiden så det blir nog fler gånger!
 

RSS 2.0